Rólunk

Nálunk elsődleges szempont gyermeke fejlődése. Büszkék vagyunk magas színvonalú oktatási tevékenységünkre, modern felszerelésünkre és egyéni megközelítésünkre.


A Petite Pomme Családi Bölcsőde Budapest 3. kerületében, Óbudán egy csendes kis mellékutcában található. A GOBUDA MALL-tól 500 méterre. Azzal a céllal hoztuk létre 10 évvel ezelőtt az akkori  családi napközit, hogy a szülők távollétében mi biztosítsuk a családi légkör nyújtotta szeretetteljes, biztonságos közeget, melyben a gyermekek kiegyensúlyozottan fejlődhetnek. 

Családi Bölcsődénkben a francia nyelvet könnyed, játékos formában építjük be a gyermekek életébe. Életkori sajátosságaiknak megfelelően mesék, versek, mondókák, dalok közvetítik az idegen nyelvet számukra.

Bölcsődénkről

A sorházban kialakított bölcsődénkben 2 csoportunk van amelybe 1 - től 3 éves korig fogadunk gyerekeket. A kis csoportlétszám lehetővé teszi, hogy személyre szóló, differenciált bánásmóddal járuljunk hozzá a gyermekek harmonikus fejlődéséhez, maximálisan figyelembe véve egyéni adottságaikat. 

A gyermekek egészségének megőrzése érdekében nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra. A gyermekek számára az ételeket helyben készítjük, így biztosítjuk számukra a megfelelő minőségű és összetételű étkeztetést. 

Foglalkozásaink

A gyermekek rendszeresen kézműves foglalkozáson vesznek részt, melynek keretében festenek, ragasztanak, rajzolnak, gyurmáznak.
A délelőtti zenebölcsi foglalkozásokon a gyermekek ritmusgyakorlatokat végeznek, énekelnek, mondókákat, körjátékokat tanulnak.